HCK invest
Anzegemsesteenweg 33 9770 KRUISEM (Kruishoutem)
E.info@hckinvest.be

KRUISHOUTEM | POSTILJON | Uniek & groen woonproject met 24 appartementen

Hedekensdriesstraat 1/A13, 9770 Kruishoutem
Ref: POSTILJON A13CC
2 slaapkamers
1 badkamer
97 m² woonopp.
108 m² grondopp.
bouwjaar: 2025

!!! LANCERINGSACTIE !!!
>>> GENIET VAN DE UNIEKE VOORWAARDEN <<<


DE LIGGING
Dit woonproject is gelegen in het centrum van Kruishoutem, op wandelafstand van de kerk en nabij allerhande winkels, horeca, de op- en afrit van de autosnelweg, etc. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid doch geen grote drukte. De buslijn bevindt zich op wandelafstand.
Er is een ruime keuze aan appartementen met één, twee of drie slaapkamers en penthouses. Ieder appartement beschikt over ruime en lichtrijke leef oppervlakte en heeft een ruim terras. Zoekt u een eigen woonplek als gezin, koppel of alleenstaande of zoek u een investeringsappartement? In Residentie ‘Postiljon’ kan u uw gading vinden.

EEN ELEGANTE EENHEID
Residentie ‘Postiljon’ bestaat uit twee gebouwen, gebouw A en gebouw B, samen vormen ze een elegante eenheid met respectievelijk 9 en 15 appartementen. Rondom de residentie komt er een groene binnentuin met een open karakter en ontmoetingsruimte, dewelke zorgt voor de ideale leefomgeving en een mooie plek om tot rust te komen. De binnentuin zal gerealiseerd worden in samenwerking met landschapsarchitect Buro-B, er komt een intensieve groengevel en groendaken. Ook aan de rolstoeltoegankelijkheid werd gedacht in het gebouw en binnentuin.

WIELFAERT ARCHITECTEN
Het Waregems architectenbureau ‘Wielfaert Architecten’  is reeds decennia lang actief in de bouwwereld, zowel in binnenland als buitenland, en zorgt voor architectuur die al jaren de toon zet in de gehele vastgoedmarkt. Gedreven door vorm, niet door rentabiliteit per steen. Voor u en voor ons, omdat toparchitectuur ons verbindt.

ENERGIEZUINIG & DUURZAAM
Ieder appartement zal worden verwarmd met een energiezuinige CO2-neutrale warmtepomp en vloerverwarming. Tevens wordt er ook passieve koeling voorzien dewelke erg aangenaam is in de zomer. Dankzij de zonnepanelen wordt de energiefactuur verlaagd, bijkomend wordt de zuidgevel voorzien van zonwerend glas. Alle appartementen zullen worden afgewerkt met kwalitatieve materialen die voldoen aan de hedendaagse comforteisen.

ONDERGRONDSE PARKING
Parkeren met de fiets en wagen doe je in een ondergrondse parking dewelke bereikbaar is  via een inrit langsheen de rustige René Dhuyvetterstraat. U kan in alle rust en kalmte inrijden in de ondergrondse parking, waar elke bewoner een eigen staanplaats en aparte berging heeft. Het stallen van de fiets kan in de gemeenschappelijke, afgesloten, fietsenberging maar ook in de binnentuin. Er wordt rekening gehouden met elektrische fietsen en wagens, dankzij de laadpaal voorziening voor parkeerplaatsen, stopcontacten voor elektrische fietsen en de handige fietslift. Bezoekers of kort parkeren kan op het openbaar domein, vooraan het gebouw zullen er 11 parkeerplaatsen komen.

AFWERKING & BUDGET
Afwerking gebeurt volgens eigen smaak. Daardoor wordt ieder appartement volledig uniek. Voor het maken van de keuzes worden ruime budgetten voorzien. Dankzij de persoonlijke klantenbegeleiding van HBP zal iedere koper bovendien van A tot Z kunnen genieten van ondersteuning.
Er wordt gewerkt met een ‘all-inclusive’ vaste prijs gedurende het hele bouwproces. Geen verrassingen.
De verkoop geschiedt onder registratierechten, voor wat betreft de grond, en BTW, voor wat betreft de constructiewaarde.

CONTACT
Wenst u meer te vernemen over Residentie Postiljon in Kruishoutem? Contacteer ons en laat u meteen begeleiden door Armin: 0474 60 84 02 of info@hckinvest.be
 

Naam
Armin Haerinck
GSM
+32 474 60 84 02
E-mail
info@hckinvest.be

Totale prijs
€ 310.000,00

Gelijkvloers

Woonkamer
36 m²
Keuken
Terras
11 m²
Keukenberging
5 m²
Slaapkamer
11 m²
Slaapkamer
10 m²
Badkamer
5 m²
Toilet
Parkeerplaats
Kelderberging
Fietsberging

E peil
30

Totale opp. grond
108 m²
Bewoonbare opp.
97 m²

Distributie
Ja
Elektriciteit
Ja
Internet
Ja
Regenwater
Ja
Riolering
Ja
Septische put
Ja
Stadswater
Ja
Telefoon
Ja
Videofoon
Ja
Vloerverwarming
Ja
Warmtepomp
Ja
Zonnepanelen
Ja

Beglazing
Dubbele
Keuken
Hyper-geïnstalleerd
Raamwerk
Aluminium
Verwarming
Aardgas

Verdieping
1
Bouwjaar
2025
Bebouwing
Gesloten
Algemene staat
Nieuwe staat
Beschikbaar
zomer 2025
Bemeubeld
Neen
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform
Lift
Ja

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
As-built attest
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet ingegeven

Laten we de kosten berekenen

€ 310.000,00
1.5%
20 jaar
EUR/maand